donderdag 2 oktober 2014

winterkaart                                                         Hallo allemaal,

1 keer in de week knutsel ik bij mijn Dochter Christa, heel gezellig, en een spullen neem ik mee!! Christa wacht altijd af wat ik voor spullen ik weer mee neem. jaaaaaaaa je weet maar nooit of ik iets vergeten ben, haha..
Nou deze kaart is weer gelukt .

Liefs Thea.

6 opmerkingen:

Irene zei

Neem jij spullen mee?? Volgens mij heeft Christa ALLES voor een heerlijke freubeldag samen maar dat zie ik dan toch niet goed kennelijk hihihi! Je hebt in ieder geval weer een mooie kaart gemaakt Thea!!

xx Irene

Christa zei

haha jaa irene ik heb zo wat alles (teveel hihi) , laatste keer was ze lintjes vergeten tja wat moet ik nu zegt ze , jaaa heb een giga curverbak vol linten , wil je van mij mam, ja heb je hahahahahaha tuurlijkkkk,, maar super leuk kaart mam xx christa

corryskaart zei

hoi thea
toch heerlijk zo samen met je dochter aan de freubel? en ook nog eens een prachtige kaart maken en christa is zo creatief die houd je wel in de gaten haha
groetjes corry

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kerstkaart Thea, je hebt zo'n lief plaatje gebruikt en die mooie sterrenstans..Lief ook die vogeltjes erbij. Lijkt me heel gezellig zo samen als moeder en dochter aan de freubel...geniet er van.
Lieve groetjes Miranda

Astrid zei

Schitterend Thea. Wat een mooie kaart.
Liefs Astrid

jolanda zei

leuke kaart